ŽELI BITI LUTKICA

Potrošila više od 230.000 kuna da bude glupa i izgleda kao Barbie

Blondie Bennett
Foto: Youtube
1/3
24.02.2014.
u 10:18

Terapija, čini se, pokazuje dobre rezultate jer se ova 38- godišnjakinja izgubila na putu prema kući u kojoj je odrasla, a u kojoj i dalje živi njena majka

Amerikanka Blondie Bennett 38- godišnjakinja je koja troši jako puno novaca da ostvari svoju želju - želi biti Barbie.

Osim što se fizički "približila" izgledu jedne od najpoznatijih lutaka, Blondie jednom tjedno ima internet hipnoterapiju kojom želi "isprati mozak".  Na seanse troši dosta novaca kako bi naučila odlutati mislima i zbuniti se, piše Daily Mail, a za pet plastičnih operacija povećanja grudi potrošila je oko 230.000 kuna.

Terapija, čini se, pokazuje dobre rezultate jer se ova 38- godišnjakinja izgubila na putu prema kući u kojoj je odrasla, a u kojoj i dalje živi njena majka, a kada je otišla po prijateljicu u zračnu luku nije znala gdje mora stići - na dolaske ili odlaske.

Ova Amerikanka iz Kalifornije bivša je manekenka, a ime je promijenila u Blondie prije godinu i pol. Još od malena željela je biti poput lutke s kojom se igrala i koja, kako tvrdi Blondie, ima savršen život. "Samo odlazi u kupovinu i uljepšava se".

Želja od davnih dana

Kao 18- godišnjakinja zaposlila se u jednoj trgovini igračaka gdje je promovirala igračke odjevena kao Barbie, a i kosu je pobojala da postane plavuša poput lutkice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije