Nove epizode humorističnog serijala "Jure & Mate"

Potporu dobili i od Matea Kovačića iz Madrida

23.01.2017.
u 09:00

Humoristični serijal livanjskih tinejdžera “Jure & Mate” tijekom 2016. uveseljavao je na YouTubeu brojne posjetitelje te stranice, a likovi Jure, Mate i Grga ističu: “Naš cilj nije bio okrenut prema novcu i slavi, naš cilj je vratiti našem gradu osmijeh na lice u ovom vremenu koje je teško izbjeći. Prošla godina bila je značajna za živote Jure, Mate i Grge, godina u kojoj su neki nasmijavali ljude, a neki krali izbore i novac, te tako napravili mnogo za naš grad, naše Livno”. Ivan Šagolj, Luka Mamuza i Zdravko Grgić – Grga nakon stanke od četiri mjeseca ponovno su se vratili u živote svojih sugrađana, ali i drugih gledatelja u regiji i šire, i to na velika vrata. Početak nove sezone obilježen je u prepunoj kinodvorani Narodnog sveučilišta u Livnu premijernim prikazivanjem triju epizoda druge sezone serijala “Jure & Mate”. U razgovoru za naš list kazali su da će u toj novoj sezoni biti manje epizoda, po jedna mjesečno, za razliku od prethodne kada su imali jednu tjedno. Međutim, i sadržaj i trajanje tih epizoda su se promijenili. Ranije su to bili skečevi, uglavnom statično snimani za stolom u jednom prostoru, a sada su si dali više truda, snima se na više lokacija, na otvorenom, kamera je u pokretu, više je likova, a i epizode su dulje. Prije je to trajalo po 3 ili 4 minute, a sada 10 i više, ističu mladići te dodaju kako nemaju nekih velikih planova. Sve je spontano, kako im dođu ideje, tako i rade, a kad inspiracije nama, prekidaju. Tako je bilo i prošle godine, a u ovoj sve ovisi i o obvezama na fakultetu. Kako ne bi bilo “šepanja” na samom početku, prvo su snimili tri epizode, pa tek onda krenuli s prikazivanjem. Uglavnom, obećavaju više smijeha i zabave.

Hrvatski reprezentativac te veznjak Real Madrida Mateo Kovačić uputio je videoporuku Juri i Mati u kojoj je kazao: “Šaljem veliki pozdrav Juri i Mati. Dečki, pratim vas i u Madridu, samo tako nastavite”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije