Drugoligaš bolji od prvoligaša

Posušje pobijedilo Čapljinu

30.07.2016.
u 11:00

Nakon što su nogometaši Dugopolja odustali od gostovanja u Posušju gdje su trebali odigrati prijateljski susret, HSK Posušje odigrao je prvi ogledni susret na Bjelavama protiv dobrog prvoligaša NK Čapljine. Prvi dio susreta završen je bez pogodaka, a u nastavku su Posušani pogocima Darija Stipića i Stipe Solde došli do pobjede (2:1). No, iako je riječ o pripremnoj prijateljskoj utakmici, trener Posušana Leo Slišković i navijači uvjereni su kako su nogometaši prošli kroz dobre pripreme i da je posuški sastav sada mnogo spremniji i jači. Navijačka skupina Posušja, popularni Poskoci, već se polako zagrijava i za navijačku potporu na prvenstvenom startu (proziv HNK Grude).

Pristigla je čestitka Stipe Bešlića koji je trenutačno u Americi i uskoro dolazi među svoje na Mokri dolac koji “pjeva” od uređenosti pred start u novoj sezoni u kojoj Posušani kane biti prvaci Druge lige Jug FBiH.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije