PIROMANIJA

Posuo benzinom pa zapalio škodu zatvorskog ravnatelja

auto
VL FOTO
15.09.2010.
u 08:12

- Ne bih govorio ništa vezano uz ovaj slučaj, sve će reći policija, kaže upravitelj Milorad Novaković

Škoda octavia, automobil u vlasništvu Kazneno-popravnog zavoda u Doboju, izgorjela je oko ponoći u, prema svemu sudeći, podmetnutom požaru. Vozilo je bilo parkirano ispred stambenog objekta u Vidovdanskoj ulici.

U kratkom telefonskom razgovoru s upravnikom dobojskog zatvora Miloradom Novakovićem doznali smo da se najvjerojatnije radi o aktu koji je uperen protiv njega.

„Ne bih govorio ništa vezano uz ovaj slučaj, sve će reći policija, ali po onome što sam do sada čuo, mogu reći da se najvjerojatnije radi o napadu koji dovodim u vezu s poslom koji obavljam”, kratko je izjavio Milorad Novaković, upravitelj Kazneno-popravnog zavoda u Doboju.

S obzirom da se radi o lokaciji koja se nalazi u „mirnijem” dijelu grada, eksplozija rezervoara koja je uslijedila nakon paljenja automobila, uznemirila je i stanare iz okolnih zgrada.

“Čuo sam eksploziju, pa sam pomislio da se opet netko s autom ‘zapucao’ u ogradu, što je čest slučaj, međutim sin mi reče da gori neko crveno vozilo. Pogledao sam kroz prozor i preko puta vidio da netko u civilu gasi vatru i odmah pozvao vatrogasce, koji su već bili obaviješteni o ovom događaju”, kazao je Goran Radojčić, stanar iz obližnje kuće.

Prema podacima koje smo dobili iz Centra javne sigurnosti Doboj, škoda je zapaljena točno u ponoć, a vatra je zahvatila prednju i stražnju desnu stranu vozila, koja je najvećim dijelom i izgorjela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?