Radončić:

Postigli smo visok stupanj suglasnosti u vezi akciza i proračuna

Fahrudin Radončić
24.11.2016.
u 18:03

U zagradi Predsjedništva BiH održan je redovni sastanak koalicijskih partnera na državnom nivou. Sastanku su prisustvovali lider SDA Bakir Izetbegović, predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić, lider HDZ-a Dragan Čović, predsjednik PDP-a Branislav Borenović, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović te Vjekoslav Bevanda, ministar financija, prenosi Avaz.ba

Nakon sastanak prvi se novinarima obratio Fahrudin Radončić koji je kazao da je su lideri imali konstruktivni radni ručak.

- Najviše smo razgovarali o akcizama na naftu i naftne derivate i o pitanju proračuna. Mislim da smo postigli jednu iznimno visoku suglasnost i da će u tom smislu stvari ići u najboljem redu - kazao je Radončić

Na pitanje novinara kako komentira izjavu Mladena Ivanića da je usvajanje proračuna uvjetovano izdvajanjem novca za gradnju graničnog prijelaza Bratunac - Ljubovija, Radončić je kazao:

- Ne znam šta je rekao gospodin Ivanić. Mislim da smo danas postigli vrlo, vrlo visok stupanj suglasnosti i da će proračun biti usvojen na najbrži mogući način - naveo je Radončić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?