Sastavi

Postava od koje se ledi krv u žilama spremna za spektakl u Mostaru

23.03.2017.
u 08:00

Na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru u travnju će biti upriličen vrhunski spektakl. U organizaciji Studentskoga doma “Dompes” iz Mostara dogovorena je humanitarna nogometna utakmica između momčadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske, piše Večernji list BiH.

Spektakl

Humanitarna nogometna utakmica, možemo slobodno kazati pravi humanitarni spektakl, bit će odigrana idućeg mjeseca, točnije 20. travnja u 17 sati, a sav prihod od prodanih ulaznica ići će za izgradnju franjevačkog studentskog doma za siromašne studente u Mostaru.

Inače, za momčad Dompes nastupit će zdravstveni djelatnici, poznati gospodarstvenici, proslavljeni nogometaši i političari iz cijele Bosne i Hercegovine, dok će s druge strane za momčad Humanih zvijezda Hrvatske nastupiti proslavljeni bivši nogometni reprezentativci Hrvatske Dario Šimić, Goran Vlaović, Mario Stanić, Boris Živković, Robert Špehar, Marko Babić, Petar Krpan, Mario Jozić, Silvijo Marić, Tomislav Šokota, Tomislav Rukavina, bivši reprezentativac Belgije Branko Stupar, Damir Škaro, olimpijski prvak u boksu, bivši rukometni kapetan i izbornik Hrvatske Slavko Goluža, predsjednik Olimpijskog odbora Hrvatske Zlatko Mateša, najbolji vaterpolist Hrvatske svih vremena Dubravko Šimenc te još mnogo drugih poznatih i uglednih osoba iz Republike Hrvatske.

Postava

Uz spomenuta imena, mi ćemo se danas malo, sportski rečeno, poigrati početnim sastavom i taktikom. Od imena koja sada imamo na raspolaganju posložit ćemo ih u klasičnu 4-4-2 formaciju. Iako je većinom riječ o nogometašima koji više nisu aktivni kao u prošlosti, može se dobiti postava koja bi protivnicima sledila krv u žilama. Kako se još očekuje odgovore kapetana Zvonimira Bobana i Josipa Šumunića, njima ćemo dvojici ostaviti njihova mjesta u veznom redu, odnosno na poziciji lijevog stopera.

Odredit ćemo ostatak imaginarne postave. Ostatak momčadi je impresivan. Na golu bi bio Jozić, u zadnjoj liniji Šimić, Živković i Rukavina. Na krilima su Stanić i Krpan, dok bismo u vezni red gurnuli Marića. Napad bi predvodili Vlaović i Stupar. •

Ključne riječi

Komentara 1

JV
Josip_V
08:39 23.03.2017.

Najbolji vaterpolist je Perica Bukić......

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?