Komunikacije

Pošta iz Sarajeva ne može do Mostara

posta
VL FOTO
07.02.2012.
u 11:57

Prijem i otprema pošiljki obavlja se u skladu s Redom prijevoza i Općim redom prijevoza u otežanim uvjetima, izuzev dijelova općine Jablanica, Mostar i Goražde

U skladu sa odlukom Vlade Federacije BiH o proglašenju stanja prirodne nepogode kojom se nalaže postupanje u izvanrednim situacijama s ciljem uspostavljanja neophodnog funkcioniranja sistema, JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo, iako u otežanim uvjetima rada, osigurala je nesmetano funkcioniranje poštanskog prometa, na području poštanske mreže svih sedam centara pošta.

Na raspolaganju je preko 300 jedinica poštanske mreže. Prijem i otprema poštanskih pošiljki obavlja se u skladu s Redom prijevoza i Općim redom prijevoza u otežanim uvjetima, izuzev dijelova općine Jablanica, Mostar i Goražde, koji su još uvijek u blokadi puteva i komunikacija. Posebno je naglašeno da je dostava mirovina za umirovljenike koji svoje mirovine primaju preko BH Pošte počela u subotu 04.02.2012. godine.

Zbog otežanih uvjeta rada izazvanih prirodnom nepogodom, moguća su kašnjenja u dostavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?