JE LI OVO NAJGORA MAJKA NA SVIJETU?

Posjela malenog sina na parking i naredila mu da joj čuva mjesto

JE LI OVO NAJGORA MAJKA NA SVIJETU?
27.09.2016.
u 08:14

Korisnici društvene mreže Facebook u Kuala Lumpuru podivljali su kad su vidjeli kako jedna majka tratira svojeg malenog sina, nakon čega se fotografija nevjerojatnog nemara prema djetetu proširila internetom brzinom munje.

Naime, majka je dijete ostavila pola sata na parkiralištu, na suncu, da bi joj sačuvao mjesto na parkiraištu, piše Oddity Central.

Budući da se nalazila u strogoj poslovnoj zoni grada, gdje je iznimno teško naći parkirališno mjesto, majka se dosjetila nevjerojatno glupe ideje pa je mališana posjela na cestu i ostavila ga da čeka.

Jedan od prolaznika fotografirao je dječaka i sliku objavio na Facebooku, tvrdeći da je maleni barem dvadeset minuta proveo na parkingu bez nadzora.

Neki od prolaznika zabrinuli su se misleći da je dijete izgubljeno, a još veći šok doživjeli su kad su doznali da je majka dječaka namjerno ostavila s ciljem da sačuva mjesto za parkiranje.

‘Može biti sretna što ga nitko nije gnjavio, oteo ili mu naudio. Ostavila je malo dijete radi parkinga. To je zastrašujuće.’

‘A što da ga netko nije vidio i krenuo se tu parkirati unatra Mogao ga je slučajno udariti autom’, samo su neki od gnjevnih komentara na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije