grad Padova

Popust u restoranu za roditelje s pristojnom djecom

 gradu Padova
16.02.2017.
u 20:15

Vlasnik restorana u talijanskom gradu Padova ponudio je popust roditeljima čija se djeca ponašaju pristojno za stolom, prenosi pogled.ba.

Antonio Ferrari, vlasnik restorana u Padovi, rekao je da mu je dosta nepristojne i neodgojene djece koja unište atmosferu.

On je rekao da je odlučio uvesti popust od pet posto za “pristojnu djecu” nakon što je nebrojeno puta prisustvovao sceni sa djecom koja se ponašaju neodgojeno.

“Mi nemamo posebno odjeljenje za djecu, prostor je uzak, boce se mogu oboriti, a naša klijentela troši prilično novca da bi mirno ručala ili večerala”, rekao je on.

On je rekao da je viđao petogodišnjake sa nogama na stolu, a četvorogodišnjake kako skaču sa stolice na stolicu, dok roditelji ne čine ništa. “Kada se požalim roditeljima oni mi kažu ‘Moje dijete može da radi što hoće'”, rekao je Ferrari.

Ferrari je kazao da je uveo popust prije šest mjeseci i da su za to vrijeme pravo na popust ostvarile samo tri obitelji, prenosi Pogled.ba

“To pokazuje kako je pristojnost rijetka stvar”, rekao je on.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?