NK Široki Brijeg

Poluuspješna “generalka” protiv momčadi Mostara

26.06.2016.
u 08:15

U četvrtak je trener Širokoga Brijega Slaven Musa nakon utakmice protiv Cibalie rekao da su uvjeti za igru na Blatu bili očajni, nehumani, katastrofalni...

Bio je u pravu, ali kako onda opisati prilike u kojim su Široki i niželigaš Mostar jučer igrali na Pecari? Na Blatu je barem u drugom poluvremenu “naletio” mali vjetrić, dok se na Pecari nije moglo disati niti na škrge. Momčad Seje Repca “ušančila” se u šesnaestercu, a domaći pokušavali probiti zid tukući lijevom, desnom, glavom, po zemlji, zraku i tko zna kuda i kako.

Niz promašaja prekinuo je Menalo (22), za 2:0 zabio Lončar (27), a na odmor se otišlo s tri pogotka razlike, nakon što je zabio Baraban (43). Konačan 4:0 rezultat postavio je Plazonić (66).

Teško je prepostaviti koji će sastav istrčati u četvrtak protiv Birkirkare, jer Slaven Musa je protiv Mostara isprobao niz nogometaša: Bilobrk, Ćorluka, Barišić, Nikić, Pandža, Sesar, Lončar, Crnov, Ivanković, Menalo, Baraban (Ćorić, Bajo, Plazonić, Brekalo, Kožul Marić ...).

Soldo, Marković, Wagner, Barić i Krstanović nisu ni ulazili u igru, a sva petorica bit će u početnom sastavu protiv Maltežana. Nije igrao ni najavljeni Buhač, ali koliko smo saznali on će karijeru nastaviti u Slovačkoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije