ekskluzivno doznajemo

Policijska akcija kod Širokog Brijega, uhićeno pet osoba, sumnja se na trgovinu narkoticima

policija
Foto: VL FOTO
1/2
28.12.2015.
u 20:44

Večernji list BiH doznaje da su uhićeni muškarca i jedna žena. Nalazili su se u dva putnička automobila. Jedan automobil je hrvatskih, a drugu bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka

Pripadnici Policijske uprave Široki Brijeg su u mjestu Ovojci na putu Mostar – Široki Brijeg izveli su u ponedjeljak navečer akciju u kojoj je uhićeno pet osoba, bh. državljani V. K. (28), M. Z. (26), D. R. (34) i D. R. (30) te hrvatski državljani A. Ć. (36), a tijekom akcije uz izdanu potvrdu privremeno su oduzeta dva motorna vozila.

Promet je bio blokiran zbog velikog broja policijskih vozila, a uhićene osobe su privedene u Policijsku upravu Široki Brijeg. Prema saznanjima Večernjeg lista BiH presretena su vozila u kojima je bilo pet osoba. Doznajemo da su uhićena četiri muškarca i jedna žena. Nalazili su se u dva putnička automobila. Jedan automobil je hrvatskih, a drugu bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka. Prema saznanjima Večernjeg lista BiH sumnja se na trgovinu narkoticima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije