Suđenje

Policija prisluškuje bez dokaza i naloga?!

ТРЕБИЊЕ, 11. ЈУНА /СРНА/ -  Привођење ухапшених у акцији кодног назива
30.11.2015.
u 06:30

U nastavku suđenja Svetozaru Sveti Perućici (34) i još 13 osoba uhićenih u međunarodnoj akciji 'Šetač 2' zbog dilanja skunka

Odvjetnica Tatjana Savić, braniteljica Srećka Trifkovića (30) s Pala, u nastavku suđenja Svetozaru Sveti Perućici (34) i još 13 osoba uhićenih u međunarodnoj akciji "Šetač 2" zbog dilanja droge skunk na Sudu BiH je zatražila da joj se dostavi zahtjev MUP-a RS-a za prisluškivanje telefona optuženih, objasnivši kako policija prisluškuje bez dokaza i sudskog naloga.

- To je do sada stalno prolazilo na našim sudovima, dok sud u Strazbourgu nije donio odluku u predmetu Dragojević protiv Hrvatske u kojem je utvrdio da je to nezakonito, da se prvo moraju priložiti dokazi na okolnosti osnova sumnje pa da se prema nekome odrediti posebne istražne radnje, kaže Savić.

​Inače, osim Trifunovića i Perućice, optužni su Bilećani Neđeljko Kuljić Milko (34), Marko Govedarica Toto (27), Marko Dunđer Žuja i Andol (29), te Saša (29), Milenko (33) i Siniša Kuljić- Rokson (31), Bojan Puhalo Beli (22), Miloš Govedarica Mićol (28) i Vuk Vujović Vule (32), kao i Davor Milićević Šaki (43) iz Čapljine, Zoran Bandura (52) i Jozo Rašić Joja (39) iz Ljubuškog.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije