Ide u zatvor?

Policija je izdala nalog za Cosbyjevo uhićenje

Bill
30.12.2015.
u 16:33

Cosby će biti uhićen zbog seksualnog napostovanja Andree Constand koja ga je tužila da ju je drogirao i silovao, no optužbe su bile odbačene 2005. godine

Slučaj seksualnog napastovanja Andree Constand (42 ) ponovno je otvoren i izdan je nalog za uhićenje komičara Billa Cosbyja (78) koji ju je zlostavljao u svojoj vili u Pennsylvaniji u siječnju 2004. godine. 

Andrea je iduće godine u ožujku podigla tužbu, tvrdeći da ju je drogirao, a zatim i silovao, no tadašnji okružni tužitelj odbacio je optužbu te je slučaj zatvoren. Cosby je tada na suđenju, pod zakletvom, priznao da je imao seksualni odnos s Andreom, no tvrdio je da ga je imao uz njezin pristanak.

Sadašnji tužitelj ponovno je otvorio slučaj ljetos, nakon što je više od 50 žena istupilo i optužilo ga da ih je drogirao i seksualno iskoristio kada su bile tinejdžerice ili nešto starije. 

Za većinu slučajeva nastupila je zastara, no onaj Andree Constand bi mogao biti 'čavao u lijesu' slavnog komičara koji se proslavio kao simpatični otac u seriji 'The Cosby Show'. 

Andrea, bivša voditeljica ženske košarkaške momčadi fakulteta Temple na kojem je i Cosby studirao, sprijateljila se sa komičarem 2002. godine te je često odlazila u njegovu vilu na druženje, sve dok je nije seksualno napastovao. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije