Četiri dana do ponovljenih izbora

Policija će nadzirati svako biračko mjesto i Stolac kako bi se izbjeglo nove izgrede

16.02.2017.
u 10:00

U gradu na Bregavi posljednjih dana sve je u znaku ponovljenih izbora zakazanih za nedjelju, 19. veljače, no za razliku od vremena prije 2. listopada, kao i razdoblja koje je uslijedilo, primjetne su manje tenzije. Rezultat toga je odlučna reakcija sudskih vlasti i Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP) BiH glede istrage i sankcioniranja počinitelja najtežega izbornog nasilja u povijesti Bosne i Hercegovine, ali i rada službi zaduženih za provođenje reda.

Bez zloupotreba

Doznaje se kako je MUP Hercegovačko-neretvanske županije najavio snažnije angažiranje prije, kao i na sam dan izbora, pa će pod nadzorom biti sva biračka mjesta, Općinsko izborno povjerenstvo, kao i ulaz u Stolac te izlaz iz njega kako bi se izbjegle nemile scene koje su se događale u listopadu kada su izbori prekinuti u nasilju. Policiji u Stocu bit će poslana i pojačanja iz drugih policijskih postaja da se osigura provođenje demokratskoga procesa...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brodarevac
14:43 16.02.2017.

Ovako hdz dobija načelnike, više od 100 mrtvih na spisku pronađeno. Krivi ispadoše oni koji su se borili protiv prevare, a prevaranti žrtve. Sada će imati svog načelnika napravili su dobar scenario.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?