Banja Luka

Policajac stisnuo bombaševu šaku pa nije došlo do eksplozije “M57”

01.04.2016.
u 11:00

Jovan Gavrić (25), Nikola Vidačković (18) i Mirko Vranić (22) iz Gradiške privedeni su jučer nakon što su u banjolučkoj pivnici “Kružni tok” vlasniku lokala Želimiru Tojagiću (60) prijetili bombom. Kako se spominje, spektakularno uhićenje dogodilo se dvadesetak minuta poslije ponoći nedaleko od pivnice, u Ulici Sime Matavulja, kada je dežurna ophodnja primijetila parkirani kombi u kojem su bili natovareni ugostiteljski stolovi.

- Pri legitimiranju vozača, uočena su trojica koja su istrčavala iz pivnice i ona su brzom intervencijom uhićena. Tom prilikom Jovan Gavrić je u zatvorenoj šaci držao bombu “M57” bez osigurača, koja prisebnošću policajaca Budimira Popovića i Veljka Karanovića nije aktivirana. Naime, policajac Popović je stisnuo šaku ‘bombaša’ kako ne bi došlo do eksplozije, a potom je sigurno oduzeo i u nju vratio osigurač. Mladići su pušteni da se brane sa slobode , kažu iz CJS-a Banja Luka. O tome će biti govora na za danas najavljenoj konferenciji za novinare.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije