Zrinjski nastavlja s mini-pripremama u Međugorju

Pokušavaju riješiti slabu realizaciju

ghkghk
09.10.2015.
u 06:15

Reprezentativnu stanku plemići će iskoristiti za punjenje baterija u Međugorju u poznatom Sportsko-rekreativnom centru “Circle International”. U velikom miru Međugorja, u svojoj stalnoj bazi, plemići ostaju do subote, kada se vraćaju u Mostar.

Bez prijateljske utakmice

Za vrijeme mini-priprema u Međugorju neće biti prijateljskih utakmica, ove pripreme bit će usmjerene na predstojeću derbi prvenstvenu utakmicu u kojoj HŠK Zrinjski na svom stadionu dočekuje sarajevski Željezničar. O pripremama u Međugorju trener plemića Vinko Marinović kaže: - Radimo na stvarima koje su nam u igri nedostajale. Moramo popraviti igru i naš najveći problem - realizaciju. Nećemo igrati ni neku prijateljsku utakmicu, kazao je Marinović. Na naš upit što očekuje u susretu sa Željezničarom, strateg Marinović je bio vrlo odlučan: - Idemo na pobjedu. Pobjeda nam je imperativ s obzirom na to da smo posljednje tri utakmice odigrali lošije i osvojili svega dva boda. Nova tri boda nam omogućuje priključak s vodećom momčadi Slobode i nastavak borbe za vrh. O tome što se radilo na treninzima ova dva dana kazao nam je Pero Stojkić, kapetan Zrinjskog, koji je dobio prigodu na nekoliko prethodnih susreta: - Jučer smo došli i odradili jedan trening. Danas smo odradili dva i tako će biti sve do subote. Najviše radimo na fizičkoj spremi kako bismo se što bolje pripremili za nastavak prvenstva. Radimo na uigravanju i podizanju ozračja u momčadi jer smo upali u malu krizu.

Očekuje se pobjeda

I Stojkić protiv Željezničara očekuje nova tri boda kako bi se, prema njegovim riječima, vratili na pobjednički kolosijek, a to im puno znači. Naglasak se stavio, napominje i iskusni Stojkić, na realizaciju koja je najveći problem ove momčadi. O Međugorju i uvjetima u njemu strateg Marinović pun je riječi hvale. - Mi smo ovdje uvijek fantastično primljeni. To je naša stalna baza. Imamo sve uvjete za vrlo dobar rad i nemamo ni jednu primjedbu. Naprotiv, ono što u Međugorju koristimo i gdje radimo možemo samo pohvaliti. Na kraju smo saznali kako protiv Željezničara neće moći nastupiti Blaić jer ima tri žuta kartona, a od ranije je još ozlijeđen Ivo Zlatić te on neće konkurirati, pa će struka imati problem na desnom boku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije