Nakon nesreće

Pokopan stradali brat Zmaja od Šipova

04.05.2016.
u 07:00

Rajko Grahovac, mlađi brat Ilije Grahovca, poznatijeg kao Zmaj od Šipova u realityu “Parovi”, jučer je pokopan nakon pogibije u prometnoj nesreći proteklog vikenda, kada je kao suvozač u ford fiesti, koji je vozio Stanko Vrankić, sletio u provaliju duboku 200 metara u šipovskoj Gornjoj Perućici. Tragedija dogodila pri povratku s pašnjaka, gdje je počastio pastire za praznike. Rajko je živio sam s majkom i vodio brigu o imanju. Inače, braća su godinama bili u sporu koji je nedavno završen pomirenjem.

- Posljednjih dana bio sam nekako utučen, depresivan, pristajao sam da pravim show zbog gledatelja, ali kao da sam predosjećao da će se nešto dogoditi. Sanjao sam staru kuću u Šipovu, ali bez ljudi, bez ikog unutra, pa sam se ustrašio jako. Mislio sam umrijet će mati, stara je, bolesna. Mučenica je doživjela veliku tragediju, da sahranjuje Rajka, svog sina, ali, život je to. Sve što nastane, mora i da nestane. Bog je tako odredio - rekao je Zmaj prije pokopa. Podsjetimo, Zmaj je zbog govora na očevo pokopu postao hit na internetu te je pozvan u reality. Sat vremena se opraštao od oca, a u jednom trenutku, ljudi iz povorke su počeli negodovati zbog čega je Ilija vidno ljutit istjeravao pojedince sa sahrane. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije