nesreća

Poginuo radnik RMU Kakanj Nedžad Sabljaković

asd
24.02.2017.
u 11:01

 Radnik u Rudniku mrkog uglja (RMU) Kakanj Nedžad Sabljaković jutros je poginuo obavljajući poslove u pogonu separacije u tom rudniku, potvrđeno je Feni iz RMU Kakanj.

U Pogonu Separacija u RMU Kakanj jutros je, u prvoj smjeni, tijekom prvog radnog sata, između 7.00 i 8.00 sati, došlo do teže ozljede mašinovođe dizel lokomotive Nežada (Omera) Sabljakovića, rođenog 27. srpnja 1969. godine. Ozlijeđeni radnik je sanitetskim vozilom hitno transportovan u Županijsku bolnicu Zenica. Usljed zadobivenih ozljeda radnik je preminuo, kazao je Feni suradnik direktora za odnose s javnošću Adib Zekić.

Dodao je kako se "uzroci nesreće utvrđuju".

Nedžad Sabljaković je u Rudniku Kakanj zaposlen od 21. srpnja 1992. i svih 28 godina radnog staža je proveo u Pogonu Separacija. Još je radio na poslovima ložača parne lokomotive i mašinovođe parne lokomotive.

- Uprava Rudnika i radne kolege suosjećaju u bolu kojeg trpi obitelj: majka, supruga, kćerke i sin našeg radnika, kazao je Zekić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije