Tužna vijest

Poginuo mladi napadač Hannovera Niklas Feierabend

Niklas Feierabend
01.05.2016.
u 16:37

Jutros smo dobili tužne vijesti da je naš 19-godišnji napadač Niklas Feierabend poginuo u prometnoj nesreći, priopćeno je iz Hannovera

Tužna vijest stiže nam iz Njemačke. Mladi napadač Hannovera, 19-godišnji Niklas Feierabend, poginuo je jutros u prometnoj nesreći. Ovu vijest je Hannover potvrdio na službenoj klupskoj stranici. 

"Ovog jutra smo dobili tužne vijesti da je naš 19-godišnji napadač Niklas Feierabend poginuo u prometnoj nesreći. Izražavamo sućut njegovoj obitelji i prijateljima. Svi u klubu smo šokirani", stoji u priopćenju Hannovera, prenosi sportsport.ba. 

Nesreća u kojoj je mladi nogometaši izgubio život dogodila se jutros oko šest sati. Automobil u kojem su se nalazile četiri osobe je izletio s puta, te je u ovoj teškoj nesreći poginulo troje ljudi. Mladi nogometaš je igrao za mladi tim Hannovera. Čekao je priliku da zaigra za prvi tim, ali je nažalost nije dočekao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije