Banja Luka

Podignuta optužnica protiv trojke osumnjičene za krađu 52 vozila

kradja vozila
28.04.2016.
u 11:29

Osumnjičeni su za krivična djela teška krađa, krivotvorenje isprava, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija

Okružno tužiteljstvo Banja Luka podiglo je optužnicu protiv tri osobe osumnjičene da su od 2009. do 2011. godine ukrale 52 vozila.

Mladen Sužnjević (1976.) s prebivalištem u Somboru, Dragoslav Tomić (1970.) iz Mrkonjić Grada i Željko Lazendić (1985.) iz Mrkonjić Grada, terete se za krađu vozila "golf“, „passat“, „škoda“, „audi“..., na štetu više osoba s područja Banje Luke, Laktaša, Prijedora, Prnjavora i Mrkonjić Grada, priopćeno je danas iz tog tužiteljstva, prenosi Fena. 

Osumnjičeni su za krivična djela teška krađa, krivotvorenje isprava, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Sužnjević, Tomić i Lazendić su uhićeni početkom 2011.godine, u okviru akcije „Maksi“, Okružnog tužiteljstva Banja Luka i CJS Banja Luka.

Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje sucu za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Banjoj Luci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije