Božićni turnir

Počelo 2. kolo turnira, Vaske Benz prvi osigurao nastup među najboljih 16 momčadi

turnir
02.12.2015.
u 07:00

Publika u Mostaru mogla je pratiti i prolazak momčadi HMNK Stolac i Autoprevoz teretni promet/Season Break

U ponedjeljak su odigrani i prvi susreti 2. kola Božićnog turnira u Mostaru. Velika konkurencija od 64 prijavljene momčadi na turniru je prepolovljena i već su se odigrali i neki susreti 2. kola. Za očekivati je nešto i jače malonogometne susrete u 2. kolu, kao i nešto više publike na tribinama školske dvorane na Bijelom brijegu.

Autoprevoz teretni promet/Season Break je lako slavio protiv PPN Gavran 2 Čitluk sa 7:1. Istaknuo se Ivan Božić s četiri postignuta pogotka na ovom susretu.

Hrvatski malonogometni klub Stolac tijesno je prošao protiv momčadi Caffe Pavo (Kočerin). Bilo je 4:3 za momčad iz Stoca za koju je dva pogotka postigao Ivan Perić te po jedan Nikola Katić i Ivan Šutalo. Za poražene su mrežu tresli Vinko Palac dva puta i Ivan Kvesić.

U prvom susretu 2. kola momčad Vaske Benz (Ljuti Dolac) je sa 7:3 pobijedila FRAMA-u Mostar (strijelci Marinko Albert Šamija 3, Tomislav Bevanda 2, Maro Đuras, Borna Tikvica/Perica Ostojić, Antonio Šakota, Toni Ćorić). Turnir se igrao i sinoć, a danas nastupaju: Restoran Gurman/T-Max (Široki Brijeg) - Micromatic (Mostar), MNK Zrinjski - Noćni klub Pink Panter/Binvest, Caffe Pink/Procaffe (Mostar) - Podgorica (Crna Gora).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije