Ljubuški

Pobjedili na natjecanju Civitasa, a sada pripremaju prvi zidni list

urednice
Ivan Kaleb
08.05.2012.
u 10:29

Veoma smo zadovoljni našim učenicima, dobro su se pripremali za ovo natjecanje, naveli su profesori

U ljubuškoj Gimnaziji je radno i stvaralačko, ali i veselo ozračje zbog rezultata koje rad, zalaganje i trud donose. Na županijskom natjecanju Civitasa u programu “Projekt građanin/Ja građanin” u kojem je sudjelovalo osam škola, Gimnazija Ljubuški osvojila je prvo mjesto s temom “Vrijedi li se obrazovati u današnjem društvu”. U konkurenciji osnovnih škola pobijedili su učenici Druge osnovne škole iz Širokog Brijega, koji su pripremili i natjecali se s temom “Inkluzija”. Gimnazijalce iz Ljubuškog vodio je njihov profesor Mile Logara, a pučkoškolce iz Širokog Brijega njihova nastavnica Dubravka Karačić i oni će 12. i 13. svibnja sudjelovati na završnoj smotri Civitasova programa u Sarajevu.

- Veoma smo zadovoljni s našim učenicima, dobro su se pripremali, a oni su jedna vrijedna i uigrana ekipa koja je uspješno sudjelovala u nekoliko projekata. Uvjereni smo da će i u Sarajevu na državnom natjecanju ostvariti zapažen rezultat, kažu prof. Mile Logara i ravnatelj škole Goran Skoko. No, još jedna skupina ljubuških gimnazijalaca radi i priprema svoju dodatnu školsku zadaću. Riječ je o novinarskoj sekciji koju predvodi prof. hrvatskoga jezika i književnosti Elvira Gagro. Oni pripremaju zidni list, odnosno zidnu novinu koja treba ugledati svijetlo dana u petak, 11. svibnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?