Široki Brijeg domaćin Sarajevu

Pobjeda za 20 godina podrške vjernih

25.09.2016.
u 07:00

Pobjeda protiv Sarajeva zaliječila bi sve brojne rane koje su Širokobriježani zadobili od početka sezone. A na pobjede protiv momčad s Koševa navikli su i igrači i njihovi pristaše na Pecari, pa se nekako podrazumijeva da će se ona proslaviti i večeras malo prije 21 sat (utakmica počinje u 19 sati).

Neće biti lako

I, svi su svjesni kako neće biti lako. Dokaz su i izjave koje stižu iz tabora s Koševa:

- Putujemo na Pecaru s najvećim ambicijama, a zna se koje su to ambicije i koji rezultat odgovara Sarajevu, izjavio je Perica Ivetić, od sredine kolovoza “zaposlen” na mjestu lijevoga beka na Koševu, gdje je stigao nakon otkaza u Slobodi:

- Iako Sarajevo u igri ne izgleda impresivno, ipak skuplja bodove. Mi pak protiv njih imamo sjajnu tradiciju na Pecari. Želimo je nastaviti i doći do tri velika boda bespoštednom borbom, ali na sportski način i uz prepoznatljivu igru u gradnji naših napadačkih akcija, izjavio je trener Širokoga Brijega Branko Karačić, dodajući kako on i njegovi igrači ne osjećaju posebni pritisak niti je puno opterećen time što će možda morati na tribine, nakon što je suspendiran poslije isključenja u Bijeljini (i u srijedu je sjedio u gledalištu na kupskoj utakmici protiv Čapljine koju je vodio “trijumvirat” njegovih pomoćnika - Mario Bazina, Nikola Marić, Damir Crnjac). Karačić zbog crvenoga kartona (Sesar), te trećih žutih (Ćorić i Brekalo) ima probleme oko sastava, koji je izbjegao kazati novinarima.

Obljetnica Škripara

Čini se kako je Josip Ćorluka ipak zaliječio svoju ozljedu i da će zauzeti mjesto na desnom boku. Bude li tako, evo sastava koji će se suprotstaviti Sarajlijama: Soldo – Ćorluka, Bralić, Pandža, Marković – Plazonić, Lončar – Baraban, Wagner, Crnov – Krstanović. No, Karačić sigurno razmišlja na koji način naći mjesto u momčadi Luki Menalu, strijelcu tri pogotka u srijedu protiv Čapljine...

Škripari će utakmicu protiv Sarajeva iskoristiti za proslavu 20. obljetnice skupine, pa sigurno pripremaju posebnu koreografiju. Iz Sarajeva je najavljen dolazak 120 pripadnika Hordi zla. Oni će se smjestiti u “kavezu” na istoku. Južna tribina, pak, neće biti otvorena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije