FK Čelik

Pobjeda nad sarajevskim Olimpicom Čeliku je imperativ

celik01_nnn_bih_27112015
28.11.2015.
u 07:00

Nogometaši Čelika u završnicu prvog dijela prvenstva ulaze sa željom da do zimske stanke skupe dovoljan broj bodova za ugodan "zimski san". Današnja utakmica sa sarajevskim Olimpicom jedna je kojom mogu povećati bodovni saldo. - Nama je svaki bod izuzetno važan u borbi za ostanak u ligi i sigurno nas protiv Olimpica očekuje jedna otvorena utakmica. Pod imperativom smo pobjede, imamo malih problema oko sastava, ali nadam se da će Karić moći nastupiti, dok je za Pezera gotova polusezona, rekao je trener Elvedin Beganović. On je prvoj seniorskoj ekipi priključio i nekoliko omladinaca, tako da su s ekipom juniori Dujmović, Heco i Adilović, te nije isključeno da će neki od njih dobiti priliku. Olimpic tradicionalno dobro igra na Bilinu polju. U opasnoj je zoni, ali njegova kriza ne može trajati vječno i zbog toga će trener Beganović u utakmicu ući oprezno.

Vjerojatni sastav: Adilović, G. Popović, Kojić, Jusić, Bureković, Čolić, Bajraktarević, M. Popović, Dedić, Slimović i Karić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?