nogomet

'Plemići' u Međugorju nastavljaju pripreme za proljetni dio sezone

zrinjski
20.01.2017.
u 15:54

Nogometaši Zrinjskog otputovali su u petak u Međugorje, gdje će se za nastavak sezone pripremati sljedećih devet dana.

Trener Ivica Barbarić poveo je 26 igrača: Vasilj, Bandić, Kozić, Blaić, Barić, Bogdanović, Lučić, Stojkić, Jakovljević, Katanec, Kukoč, Imamović, Peko, Tomić, Pehar, Žeravica, Jović, Todorović, Kouadio, Sivrić, Petrak, Filipović, Kobiljar, Mešanović, Mrkaić, Bilbija.

- Zadovoljan sam prvim dijelom priprema. Nismo imali nikakvih problema niti ozlijeđenih igrača, što je jako bitno za ovih prvih sedam dana. Slijede pripreme u Međugorju, gdje ćemo biti do 29. siječnja i odigrati jednu utakmicu protiv Neretve iz Metkovića. Zatim odlazimo u Medulin, gdje ćemo odigrati niz pripremnih utakmica. Vjerujem kako imamo dovoljno vremena da se dobro pripremimo za nastavak sezone - izjavio je Barbarić prije odlaska u Međugorje, prenosi Fena. 

Pored tri nova imena u redovima aktualnog prvaka BiH (Tonći Kukoč, Zvonimir Blaić, Rijad Kobiljar), među putnicima u Međugorje je i 21-godišnji centralni branič Ermin Imamović, koji se nalazi na probi.

Imamović je rođen u Moskvi, nastupao je za mlađe uzraste Lokomotiva i CSKA, a u Premijer ligi BiH u dresu Olimpica upisao je 29 nastupa prije nego što je u zimskom prijelaznom roku prošle sezone otišao u Hajduk, gdje je igrao za drugu momčad splitskog kluba.

Nakon jesenskog dijela sezone Zrinjski je vodeći na ljestvici Premijer lige BiH s 38 bodova, 4 više od najbližeg pratitelja momčadi Sarajeva.

U nastavku prvenstva prvu utakmicu Zrinjski će igrati 25. veljače u Zenici kod Čelika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije