Pobjeda Zrinjskog

Plemići slabe Zvorničane "počastili petardom"

BiH,28.11.2015.Mostar, Stadion Bijeli brijeg,  Prvenstvena nogometna utakmica    Zrinjski - Drina Photo:Stojan Lasic
29.11.2015.
u 07:00

Zrinjski je rutinirano slavio protiv nejake Drine, igrači trenera Marinovića ozbiljno su shvatili pretposljednju ekipu na ljestvici

Zrinjski je uvjerljivo, kao što se i očekivalo, pobijedio Drinu iz Zvornika na svom terenu s 5:0. Tom pobjedom plemići su zadržali priključak za vodećom Slobodom.

Ozbiljno ušli u meč

Mostarski klub rutinirano je slavio protiv nejake Drine, bilo je očito da su nogometaši trenera Marinovića ozbiljno shvatili pretposljednju ekipu na ljestvici, baš kao što su dan prije, na press-konferenciji i najavili, te su odigrali disciplinirano i na kraju slavili uvjerljivu pobjedu. Zrinjski je postigao 5 golova, a jedini igrač koji je postigao više od jednog gola bio je dvostruki strijelac Mešanović, a, uz njega, mrežu Drine po jednom su zatresli Todorović, Nikolić i Vranjić. Baš kako je na press-konferenciji priželjkivao Petrak, prvi gol za plemiće pao je na početku meča, pa je samim tim Zrinjski poslije toga igrao sigurnije i rasterećenije. Nakon što je Mešanović u 7. minuti bio neprecizan, samo tri minute kasnije vratar Drine morao je loptu vaditi iz mreže. Nespretan pokušaj vraćanja lopte vrataru presjekao je Ognjen Todorović, potom prevario Ostojića i pogodio za rano vodstvo domaćina.

Golijada plemića

Poslije vodstva Zrinjskog igra se primirila, no ipak su se do kraja prvog poluvremena mogla vidjeti još dva pogotka. Prvo je u 37. minuti, nakon kornera, Mešanović povećao vodstvo, a u 44. minuti iz jedanaesterca ponovno pogodio, ovaj put za 3:0. Sudac Gigović pokazao je na bijelu točku nakon što je igrač Drine Erić igrao rukom u šesnaestercu. Mešanović je šutirao, Ostojić obranio, ali Mešanović odbijenu loptu posprema u mrežu. Mostarski klub bio je bolji i u drugom dijelu, te je postigao još dva pogotka. Prvo je u 55. minuti pogodio Nikolić, a nakon što je Todorović odlično prošao po desnoj strani. Do kraja utakmice Zrinjski je napadao, a vratar gostiju Ostojić pokazao izvrsnu formu obranivši nekoliko nezgodnih udaraca. U 90. minuti Marin Vranjić postiže prelijep pogodak za konačnih 5:0 i svoj prvi gol u seniorskoj momčadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije