Željezničar

Plavi u potrazi za pojačanjima

Edis Mulalić željo
26.11.2015.
u 06:30

Gotovo svaki dan na treningu Željezničara pojavi se neki novi nogometaš na probi. Od njih se za sada nametnuo jedino Brazilac Mailson

Najvažnija je pobjeda, kratki je rezime Željine igre protiv Borca, kojeg su plavi svladali rezultatom 1:0. Jedini pogodak postigao je Brazilac Tiago, i to u 11. minuti susreta, a težak teren onemogućavao je i jedne i druge da pokažu koliko zapravo (ne)mogu.

Odmak od opasne zone

Plavi su osvojili tri boda koja su im bila imperativ i tako se nakratko odmaknuli od opasne zone u koju opet mogu upasti ako se iz Bijeljine vrate s lošim rezultatom. A protivnik je Radnik koji je u posljednjih nekoliko sezona najneugodniji suparnik Želji. Bijeljinici već nekoliko utakmica ne znaju za poraz na Grbavici, a slavili su i pobjedu od 2:1 na početku ove sezone. Sada plavi imaju priliku za "osvetu" s obzirom na to da je Radnik momčad koja igra mnogo bolje u gostima.

- Radnik je odlična momčad koja pokušava kontrama ugroziti protivnika. Bolje organizira igru na gostovanjima, dok to kući čini malo teže, što ćemo mi pokušati iskoristiti, kazao je Edis Mulalić, trener Željezničara:

- Ne idemo na susret s bijelom zastavom, to je sigurno. Želja nam je pokušati pobijediti.

I dok priprema momčad za posljednje dvije utakmice jesenskog dijela sezone, Mulalić istodobno prati igrače koji dolaze na probu. Plavi su, naime, u potrazi za pojačanjima pa se tako gotovo svaki dan na treningu može vidjeti neko novo lice.

Brazilac na Grbavici

Bila su tu dvojica Brazilaca, zatim Letonac, a za sada je najviše pokazao Mailson, koji će vjerojatno i ostati na Grbavici.

- Od svih koji su stigli na probu, Mailson je među najboljima. Lijevak je i jak je na lopti, tako da ćemo vjerojatno potpisati ugovor s njim, kazao je Mulalić koji nije želio govoriti koji se to igrači nalaze na izlaznim vratima, ali jasno je da će biti sporazumnih raskida ugovora s igračima koji se nisu uspjeli nametnuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?