Željezničar - Metalleghe BSI (19 sati)

Plavi su favoriti, ali Metalleghe se na Grbavicu dolazi nadigravati

25.09.2016.
u 09:00

Nogometaši Metalleghea BSI iz Jajca u desetom kolu Premijer lige BiH gostovat će na Grbavici u Sarajevu. Nedjeljni protivnik Kraljeva, momčad Željezničara, vratio se na pozitivan kolosijek i veliki je favorit u ovoj utakmici. Ove dvije momčadi sastale su se samo jednom, i to u generalnoj probi pred početak aktualnog nogometnog prvenstva kada je upravo na Grbavici rezultat bio “miroljubiv”, glasio je 1:1.

Nakon što su u prethodnom kolu remizirali s tuzlanskom Slobodom te neočekivano poraženi na svom terenu u šesnaestini finala Kupa BiH od mostarskog Veleža, koji punih godinu dana nije ostvario pobjedu u službenim natjecanjima, Kraljevi iz Jajca u Sarajevo putuju po pozitivan rezultat.

- U idućoj utakmici gostujemo Željezničaru, koji je jedan od najvećih i najtrofejnijih nogometnih klubova u Bosni i Hercegovini, što svakako respektiramo, ali ambijent koji očekujemo, televizijski prijenos, dosta navijača... nalažu nam da damo maksimum od sebe i da se s renomiranim protivnikom nadigravamo na njegovom terenu, na Grbavici. Naš položaj na ljestvici nije adekvatan igrama koje pružamo, zaslužili smo imati barem pet bodova više, istaknuo je iskusni veznjak kraljeva Duško Sakan.

Trener Nermin Bašić protiv Željezničara ne može računati na “požutjelog” Vernesa Selimovića, koji je upravo u dresu plavih s Grbavice zabilježio mnoge uspjehe, a u konkurenciju za startnih 11 vraća se Benović.

Meč Željezničar - Metalleghe BSI igra se večeras s početkom u 19 sati, a glavni sudac je Dragan Skakić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?