Željezničar - Metalleghe 2:1

Plavi pogocima Lendrića i Križmana slavili nad kraljevima

26.09.2016.
u 07:00

Plavi s Grbavice na svom su terenu dočekali momčad Metalleghe BSI iz Jajca. Sarajevskoj ekipi prijeko je bila potrebna pobjeda i nova tri boda, jer do jučer su na premijerligaškoj ljestvici zauzimali deveto mjesto, što svakako nije ono što ni navijači, ni uprava kluba, a ni sami igrači žele. Trener Željezničara na teren je poslao sljedeću jedanaestorku: Kjosevski, Boccaccini, Kosorić, Memija, Marković, Blagojević, Stanić, Lendrić, Radinović, Križman, Stevanović, dok je, s druge strane, Metalleghe istrčao u sastavu: Fejzić, Bibić, Kovač, Smajić, Helvida, Dujaković, Sakan, Rašić, Radulović, Stakić, Popović. Očekivalo se da od prvog sučevog zvižduka Željezničar krene silovito prema golu Fejzića, ali u prve dvije minute gosti su izveli dva udarca iz kuta, no rezultat se nije mijenjao. No, ipak, situacija se ubrzo promijenila, u 9. minuti za Željezničar je sviran jedanaesterac koji je izborio Stevanović, a siguran realizator s bijele točke bio je Lendrić.

Nakon vodećeg gola Željezničar je nastavio s napadima na gol gostiju, da bi pred kraj prvog poluvremena, u 41. minuti, udvostručio vodstvo. I opet je ključni čovjek bio Stevanović. Ovoga puta je asistirao Križmanu, koji se imao vremena namjestiti i odmjerenim udarcem pogoditi suprotni kut gola nemoćnog Fejzića. Drugo poluvrijeme donijelo je nove napade domaćina. Igrači Željezničara nisu stali iako su imalo sigurno vodstvo, Plavi su bili razigrani i ni za trenutak nisu dopustili gostima da razviju svoju igru. Ipak, u 75. minuti Metalleghe je smanjio na 2:1, no to je bilo sve što su mogli jučer napraviti protiv Željezničara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije