NESTALA PLESAČICA

Pjevačica traga za bivšom suradnicom

Rihanna
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
25.10.2016.
u 15:47

Rihanna je noćas na svoj profil na Instagramu postavila fotografiju od Shirlene i zamolila sve da se jave ako imaju bilo kakvu informaciju o njenoj prijateljici.

Rihanna je putem društvenih mreža apelirala na javnost da pomognu u potrazi za jednom od njenih plesačica, koja je nestala u nedjelju ujutro. Shirlene Quigley (32) plesala je na Rihanninoj turneji, a pojavljuje se i u njenom video spotu za pjesmu "S.O.S.". Također je plesala u spotovima Beyonce, Missy Elliot i Jamie Foxxa.

Rihanna je noćas na svoj profil na Instagramu postavila fotografiju od Shirlene i zamolila sve da se jave ako imaju bilo kakvu informaciju o njenoj prijateljici.
- Ova prelijepa duša i moja bivša plesačica je nestala. Srce me boli samo kad pomislim koliko je ovo teško svima koji je vole. Ako ju je neko vidio ili ima ikakve informacije o njoj, javite se policiji - napisala je Rihanna na Instagramu.

Viđena kako ulazi u autobus

Shirlene, koja radi kao profesorica plesa na Manhattanu, posljednji put je viđena u New Yorku kako ulazi u autobus. Nije poznato kuda je otišla. Njen otac rekao je da ga ona obično zove svakog dana oko šest popodne, a zabrinuo se kada ga nije nazvala taj dan. Njen mobilni telefon kasnije je pronađen u trgovini vjenčanica, otkrila je policija.
Plesačicina obitelj rekla je policiji kako ne vjeruju da je Shirlene planirala udaju, te da je ona vrlo religiozna i živi u celibatu. Navodno nije bila u vezi. Prijatelji kažu da se plesačica čudno ponašala posljednjih nekoliko dana prije nestanka i da im je slala bizarne poruke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?