SAD SU NA SUDU

Pjevačica progovorila o problematičnom producentu

SAD SU NA SUDU
27.10.2016.
u 21:30

Poznata pjevačica Kesha vodi pravnu bitku kojoj se ne vidi kraj…

Poznata pjevačica Kesha trenutno vodi pravnu bitku s producentom Dr. Lukeom, a u intervjuu za NY Times progovorila je o zlostavljanju koje je proživjela.

Pjevačica je priznala da ju je 2010. godine, kada je objavljen njezin album Animal, producent često kritizirao pred drugima zbog njezine težine.

“Bila sam pod pritiskom da se izgladnjujem. Time sam se zamalo ubila”, otkrila je pjevačica.

Kesha je 2014. podnijela tužbu protiv producenta, zahtjevajući da je se oslobodi ugovora koji je obvezuje da snimi još dva albuma s njim. Tvrdila je da ju je producent drogirao i silovao, no on je to negirao te podnio protutužbu.

Nakon toga, pjevačica je provela dva mjeseca u klinici za rehabilitaciju koja je specijalizirana za poremećaje u prehrani.

U veljači ove godine sud je odbio njezin zahtjev za oslobađanjem od ugovora sklopljenog s Dr. Lukeom te se pjevačica od tada nalazi u nezgodnoj situaciji, budući da ne želi surađivati s čovjekom koji ju je zlostavljao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije