nogomet

Pjanić: Roma me morala prodati, ali ja sam želio Juventus

Miralem Pjanić
N1
30.08.2016.
u 15:15

Pjanić je otkrio kako je došlo do transfera, budući da su talijanski mediji digli mnogo prašine oko toga tko je inicirao Pjanićev transfer na sjever Italije.

Miralem Pjanić je na druženju sa polaznicima škole nogometa Valter odgovarao na pitanja medija vezano za transfer u Juventus i sve ono što se trenutno događa u njegovom novom klubu.

Reprezentativac BiH izjavio je kako je Juventus klub najviše razine te kako nakon blaže, ali neugodne ozljede u prijateljskoj utakmici, željno iščekuje prvi nastup u Seriji A za "Staru damu". Pjanić je otkrio i kako je došlo do transfera, budući da su talijanski mediji digli mnogo prašine oko toga tko je inicirao Pjanićev transfer na sjever Italije.

"Roma me vjerojatno morala prodati iz financijskih razloga, ali moja želja je uvijek bila Juventus. S moje strane postojala je i želja da pokušam nešto novo, da odem u neki novi klub", kazao je Pjanić, javlja N1. 

Dvadesetšestogodišnji veznjak Juventusa je priznao kako se nalazi na vrhuncu karijere, te da je Juventus klub koji mu može omogućiti osvajanje mnoštva naslova. Osvrnuo se i na razlike u intenzitetu treninga između sadašnjeg i bivšeg kluba Rome.

"U Juventusu se radi kako nikada u životu nisam radio. Radi se mnogo i snažno, Juventus je ozbiljan klub koji od ograča zahtijeva ozbiljan rad. Na meni je da se izborim za mjesto u prvih jedanaest, jer znam da me predsjednik želio dovesti, trener me želio, igrači su me željeli, i u takvoj atmosferi morate dati sve od sebe", istaknuo je Pjanić.

Otkrio je kakve planove za njega ima trener Allegri. Čini se da će Pjanić u Juventusu zauzeti istu poziciju na terenu koju je imao legendarni Andrea Pirlo dok je nastupao za Milan i za "Staru damu". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije