nakon teške ozljede

Pjaci upitna igra i na SP u Rusiji!

Marko Pjaca
Reuters/PIXSELL
30.03.2017.
u 11:19

Šest do osam mjeseci prognoza je potrebnog vremena oporavka kod ozljede kakvu je u Tallinnu doživio Marko Pjaca.
No, u nogometnim se krugovima već priča kako to ne znači nužno da će Pjaca igrati u rujnu. Štoviše, lako je moguće da Hrvatska na SP-u u Rusiji bude bez njega!?

Naime, ako se oporavak odulji, a realna je opcija, odnosno često se događa, da se nakon povratka od takvih teških ozljeda igračima ubrzo obnovi ozljeda, Pjaca je upitan za ljeto 2018., piše Goal.

Čak i ako igrač i klub ne forsiraju povratak, tek zacijeljeni ligamenti često opet puknu, što produljuje agoniju.

Marka će operirati talijanski stručnjak dr. Pier Paolo Mariani, a izbornik Ante Čačić preko HNS-a poslao je poruku podrške Pjaci:

"Iznimno nam je žao što je Marka snašla ovako teška ozljeda, svi u svlačionici smo to doživjeli vrlo emotivno, zaista nam je teško palo. Ozljede su, nažalost, baš kao i porazi, sastavni dio sporta i vrlina je pobjednika da u tim teškim trenucima pronađu unutarnju snagu za vratiti se još jači."

"Marko ima takav karakter i znam da će pristupiti oporavku s maksimalnim angažmanom kako bi se vratio na teren u punoj formi. U oporavku će imati maksimalnu potporu svih oko njega, od svoje obitelji i prijatelja preko svojih suigrača u reprezentaciji i klubu i liječnika obje ekipe do trenera Allegrija i mene kao izbornika reprezentacije. Želim mu od srca što brži i maksimalno uspješan oporavak", zaključio je izbornik Čačić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije