Napad hakera:

Pippi Middleton ukradene su intimne fotografije

Pippa Middleton
24.09.2016.
u 16:00

Nepoznati haker fotografije je pokušao prodati britanskom The Sunu za 50 tisuća funti, što je oko 435 tisuća kuna. Kada je saznala da joj je netko 'provalio' u iCloud račun, Pippa Middleton (33) se jako uplašila, pogotovo kada je čula da su fotografije 'na tržištu', prenosi 24sata.hr

Policija trenutačno traga za nepoznatim hakerom koji medijima pokušava prodati oko 3000 'fotki' među kojima se nalaze one na kojima Pippa isprobava vjenčanicu, ali i njezin goli zaručnik, milijunaš James Matthews (41). 

foto: News Syndication/PIXSELL

Haker se hvalio i kako ima fotografije Pippine sestre Kate te princa Williama i njihove djece, kao i ostatka kraljevske obitelji. 

Osim fotografija, sumnja se kako je haker u posjedu i Pippinih privatnih poruka te detaljnih planova njezinog vjenčanja.

foto: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Sav materijal nudi medijima u Engleskoj i Americi.

Britanski The Sun odbio je kupiti fotografije i odmah su obavijestili policiju, koja je tada krenula u potragu za hakerom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije