Thohir poručio:

Perišića i Icardija nećemo prodati, bez njih ne možemo u Europu

perišić
30.05.2016.
u 12:32

Predsjednik Intera Erick Thohir je otkrio kako klub u ljetnom prijelaznom roku ne planira rasprodati svoje ključne igrače. Thohir je priznao da će možda dva ili tri igrača biti prodana, ali je naglasio da se ne planira odreći Perišića, Icardija i Mirande, prenosi Goal

"Ako krenemo prodavati najvažnije igrače sljedeće sezone nećemo moći osigurati ni Ligu prvaka ni Europsku ligu, a to nam je cilj. Naravno da je prije svega cilj Liga prvaka, ali ako završimo u Europskoj ligi to neće biti tragedija," rekao je Eric Thohir Corriere dello Sportu i nastavio:

"Veći bio problem bio da ostanemo bez Europe. Zbog toga nećemo prodati šest svojih igrača. Dva ili tri možda da, ali šest sigurno ne."

"Na primjer, Perišić, Icardi i Miranda ostaju s nama, sigurno ih nećemo pustiti, čak i ako netko dođe s ponudom za njih. Imamo strategiju," zaključio je predsjednik nerazzurra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije