Ministrica obrane BiH

Pendeš s pobjednicima 8. CISM Futsal kupa

Marina Pendeš
30.08.2016.
u 17:25

 Ministrica obrane BiH Marina Pendeš primila je danas u Ministarstvu obrane BiH malonogometnu ekipu Oružanih snaga BiH koja je osvojila prvo mjesto na regionalnom vojno-sportskom takmičenju u malom nogometu u okviru 8. CISM FUTSAL Cup for Peace, a koje je održano u Splitu od 3. do 8. srpnja.

Prijemu je prisustvovao i načelnik Zajedničkog štaba OS BiH general-pukovnik Anto Jeleč.

Ministrica Pendeš je čestitala pobjednicima ovog kupa i zahvalila im na izvanrednom rezultatu koji su ostvarili i koji su i ovog puta na najbolji način predstavili državu Bosnu i Hrcegovinu i njene obrambene institucije.

Ona je iskazala opredjeljenje da se i sa strateškog nivoa pruži potrebna podrška sportskim ekipama Oružanih snaga BiH koji su, između ostalog, i najbolji veleposlanici institucije koju predstavljaju.

Članovi pobjedničke ekipe zahvalili su ministrici Pendeš što je izdvojila vrijeme i ukazala im čast ovim prijemom, a za uzvrat su obećali još bolje rezultate u budućnosti i na idućim takmičenjima.

Načelnik Zajedničkog štaba general Jeleč je, također, čestitao ovim zlatnim momcima i poželio im još više uspjeha i dobrih rezultata u idućem radoblju.

Na kraju je ministrica Pendeš osvajačima Futsal kupa uručila prigodne poklone u znak zahvalnosti za dostojno predstavljanje Ministarstva obrane i Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, priopćio je Ured za odnose s javnošću MOBiH.                                                                                   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?