pritvor bankarima

Pavlović i ostali osumnjičeni prebačeni u pritvor u Bijeljinu

Pavlović banka
14.02.2016.
u 12:36

Slobodan Pavlović, Petar Lazić, Ljiljana Garić i Blago Blagojević, osumnjičeni da su počinili krivično djelo zlouporaba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi sa poslovanjem Pavlović banke, prebačeni su u pritvorsku jedinicu u Bijeljini, nakon što im je Sud BiH odredio jednomjesečni pritvor, potvrdio je Srni odvjetnik obrane Miodrag Stojanović.

- Sinoć u 22.30 oni su prebačeni u pritvorsku jedinicu u Bijeljini. Jutros sam bio kod njih, do kapije, da odnesem osobne stvari i lijekove - rekao je Stojanović i dodao kako je danas bio u svom uredu i sa obitelji osumnjičenih.

On je najavio kako će sutra, u skladu sa pravilnikom pritvorske jedinice, posjetiti Pavlovića, Lazića, Garićevu i Blagojevića.

- Nadam se da će, uz odobrenje suda, u utorak, 16. veljače, moći da ih posjete i obitelji - rekao je Stojanović.

Sud BiH odredio je sinoć jednomjesečni pritvor osumnjičenima u predmetu "Pavlović i drugi".

Pritvor je određen na zahtjev Tužiteljstva BiH, a odvjetnik Stojanović je najavio kako će obrana, kada dobije rješenje, uložiti žalbu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije