Žena mu otkrila istinu:

Patrick je oduvijek mislio da je obrezan

hgf
25.02.2017.
u 12:25

Pričao sam sa svojom ženom i spomenuo svoje obrezivanje, a ona mi je na to rekla da nisam obrezan. Posvađali smo se, ali je ispalo da stvarno nisam, rekao je glumac sir Patrick Stewart (76), prenosi 24sata.hr

Dodaje da mu je majka u djetinjstvu rekla da je obrezan i bio je u to uvjeren većinu svojeg života.

- Rekao sam joj da je to glupost jer valjda znam jesam li obrezan ili nisam. Cijeli život majka mi je govorila da jesam - rekao je Stewart u showu Grahama Nortona. 

 

Da bi riješio situaciju sa suprugom, idući dan otišao je kod liječnika i rekao mu o raspravi koju je imao sa Sunny Ozell (38), inače pjevačicom i njegovom trećom ženom. Očekivao je da će mu liječnik potvrditi da ima obrezani penis.

- Malo se zagledao ‘tamo dolje’ i rekao da definitivno nisam obrezan. Bio sam prilično zbunjen - rekao je glumac, najpoznatiji po ulozi legendarnog kapetana Jean-Luca Picarda u znanstveno-fantastičnoj seriji 'Zvjezdane staze' i Professor X-a u 'X Menu'.

Stewart je sa Sunny u braku od 2013. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?