Incident u bolnici u Prijedoru:

Pacijent nožem izbo medicinskog tehničara u prepone

nož
29.07.2016.
u 15:11

Pacijent smješten u prijedorskoj bolnici u noći između petka i subote nožem je napao medicinskog radnika ove zdravstvene ustanove. Kako je potvrđeno iz CJB Prijedor, B.B. (72) iz Novog Grada, smješten na interno odjeljenje bolnice „Dr Mladen Stojanović“, 23. srpnja oko 4:30 sati nožem je napao medicinskog tehničara N.M. i izbo ga u prepone, prenosi Nezavisne.com

O događaju je obaviješten dežurni tužitelj, a protiv B.B. će biti podnijet izvještaj o počinjenom kaznenom djelu teška tjelesna ozljeda. Kako neslužbeno saznajemo, nakon ovog nemilog događaja B.B. je premješten na psihijatrijsko odjeljenje prijedorske bolnice.

Prema nepotvrđenim informacijama, N.M. se nalazi u stabilnom stanju. Podjećamo, da je nedavno točnije 14. lipnja, na parkingu pomenute bolnice izboden V.P. (23).

Od njega su dva muškarca, dok je u autu bio u društvu sa dvije ženske osobe, tražili cigarete. Kada im je rekao da ih nema, došlo je do verbalnog sukoba, te je tada jedan od njih izvadio nož i V.P. posjekao po nogama.

Policija je idući dan uhitila M.A. (25) pod sumnjom da je on posjekao V.P.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije