NAKON 20 GODINA

P. Diddy napušta glazbenu industriju!

Diddy
02.05.2016.
u 15:53

Hip hop mogul P. Diddy se toliko dugo nalazi u glazbenoj industriji da će biti zanimljivo vidjeti ga kako radi nešto drugačije, jer očito ne planira svoj povratak u studio. U razgovoru s novinarima otkrio je kako se povlači iz svijeta glazbe nakon što dovrši svoj predstojeći album, te kako planira svoje vrijeme posvetiti radu u filmskoj industriji.

'Dovršit ću svoj zadnji album i sto posto svog vremena posvetiti radu na filmovima. Želim se zaustaviti na odličnom mjestu. Posljednji album je idealna prilika za to. Želim napraviti pobjednički krug, otići na turneju i uživati u tome još jednom za kraj.'

Iako je već prije govorio o tome kako će mu album 'No Way Out 2' biti zadnji, mnogi ipak nisu u to vjerovali, no čini se da će tako stvarno i biti jer je Diddy u potpunosti spreman napustiti glazbu nakon dvadeset uspješnih godina i uskočiti u filmske vode.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije