Nije loša vijest ni za Real Madrid

Özil bježi iz Arsenala, Barcelona prva u redu zainteresiranih

Mesut Özil
13.02.2016.
u 15:31

Nije to tako loša vijest ni za Real Madrid, jer će prema Özilovom ugovoru oni zaraditi 33% od transfera ako se igrač vrati u Španjolsku

Mesut Özil je odbio potpisati novi ugovor s Arsenalom, a to su odmah 'namirisali' predstavnici Barcelone koji njemačkog veznjaka žele vidjeti u svojim redovima, piše španjolska Marca.

Nijemac je ugovorom s Arsenalom vezan do ljeta 2018. godine, a topnici su mu ponudili novi, dvije godine duži ugovor. Međutim, igrač nije zadovoljan u klubu koji en može doći ni do naslova domaćeg prvaka, a kamo li da se bori na trofeje na europskom tlu, prenosi Goal.com

U čitavu se priču odmah uključila Barcelona, a glasine je potvrdio i igračev predstavnik.

"Točno je da Arsenal želji produžiti ugovor s Mesutom, a isto je tako točno da stalno imazainteresiranih klubova za njega. Mesut je Svjetski prvak, najkreativniji igrač Europe, vrhunski njemački igrač - naravno da su najbolje momčadi zainteresirane za njega," rekao je igračev predstavnik Bildu.

Međutim, Barcin interes za Özila nije nikakva novost, jer su ga Katalonci htjeli još 2010. godine, ali je on otišao u Real Madrid. Nije to tako loša vijest ni za kraljevski klub, jer će prema Özilovom ugovoru oni zaraditi 33% od transfera ako se igrač vrati u Španjolsku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?