Na misi u Međugorju

Ozdravila Talijanka Gigliola Candian

misa
03.04.2016.
u 09:45

Četrdesetosmogodišnja Talijanka Gigliola Candian iz grada Fosso tvrdi da je prije nekoliko dana doživjela ozdravljenje u Međugorju. Nakon što je od 2013. u invalidskim kolicima zbog multiple skleroze, kaže da je tijekom mise na kojoj je bila u Međugorju osjetila toplinu u nogama i uskoro nakon toga sama ustala iz kolica.

Detaljne pretrage

Dnevnik “Il Gazzettino” objavio je kako Gigliola ovih dana obavlja detaljnije medicinske pretrage kako bi se potvrdilo ozdravljenje, no isti izvor navodi da su ukućani potvrdili čudesan obrat u njezinom zdravstvenom stanju nakon još jednog posjeta Međugorju, gdje je hodočastila i ranije. Ozdravljenje je potvrdila i međugorskom vodiču Michaelu Vasilju, s kojim se i fotografirala u Međugorju. Tada je kazala kako priprema opsežnu dokumentaciju tijeka liječenja, koju će donijeti sa sobom u Međugorje.

Brojna ozdravljenja

Nitko ne može točno utvrditi koliko se dogodilo čuda i čudesnih ozdravljenja otkako se prije 35 godina Gospa ukazala djeci na Podbrdu u Bijakovićima, u međugorskoj župi, koje je ubrzo prozvano Brdom ukazanja. U Međugorju ih je prijavljeno više od šest stotina. Mnogi od onih koji su doživjeli čudesno ozdravljenje nisu ga ni prijavili. Ozdravljenja, prema svjedočanstvima koje smo vidjeli i čuli, događala su se za vrijeme ukazanja, blagoslova, misnih slavlja, molitava za ozdravljenje, odlazaka i molitvi na Brdu ukazanja, na brdu Križevcu, susreta s vidjeocima za vrijeme ukazanja… Ljudi koji tvrde da su ozdravili postali su snažni svjedoci vjere. Velika dokumentacija u kojoj su pohranjena sva svjedočenja i medicinski dokazi o čudesnim ozdravljenjima u ovom hercegovačkom hodočasničkom mjestu molitve i pomirenja čuva se u Informativnom centru “Mir Međugorje”. Kada svaki prijavljeni slučaj prođe medicinska i teološka povjerenstva, zadnju riječ mora dati Crkva... Događale su se i ozdravljenja, a da bolesnici ovamo nisu dolazili. Njima je netko donio neki blagoslovljeni predmet ili sliku. Prijavljivana su ozdravljenja od najtežih bolesti, do nestanka vidljivih rana i bolova. Među tim brojnim ozdravljenjima neka su temeljito ispitana i znanstveno-teološki obrađena, pa nema nikakva ozbiljna razloga da se sumnja u njihov nadnaravni karakter.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije