OBJAVLJENA SNIMKA NAPADAČA​:

Ovi mladići su pretukli snimatelja Nihada Ibrahimkadića

OBJAVLJENA SNIMKA NAPADAČA​:
24.01.2017.
u 15:45

MUP Srbije objavio je danas snimke napadača na snimatelja Anadolije u Beogradu Nihada Ibrahimkadića i pozvao građane da se, ukoliko prepoznaju osobe sa snimka ili fotografije ili raspolažu drugim informacijama koje mogu pomoći u rasvjetljavanju napada da se jave MUP-u, prenosi Faktor.ba.

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova intenzivno tragaju za dvojicom muškaraca za koje se sumnja da su 5. siječnja ove godine, u ranim jutarnjim satima, u Nemanjinoj ulici napali Nihada Ibrahimkadića i nanijeli mu teške tjelesne ozljede.

Snimatelj Anadolije je tada, u napadu zadobio teže tjelesne ozljede u predjelu lica i operiran je na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

I dalje neidentificirani napadači Nihada Ibrahimkadića su napali s leđa, a prilikom niti nakon napada nisu govorili i nisu odnijeli predmete od vrijednosti. Uposlenik Anadolije je napadnut u ranim jutarnjim satima po povratku iz Bosne i Hercegovine gdje je boravio na novogodišnjem dopustu.

O tom napadu je obaviješteno Veleposlanstvo BiH u Srbiji, te Veleposlanstvo Republike Turske, kao i nadležna tijela Republike Srbije.

Anadolija je najoštrije osudila napad na svog uposlenika i pozivala sve nadležne službe u Srbiji da što prije rasvijetle ovaj slučaj. Taj napad su osudli i predstavnica OSCE-a ua slobodu medija i novinarska udruženja u Srbiji.

Nihad Ibrahimkadić u Srbiji je kao snimatelj Anadolije angažiran od 2012. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije