Zidane:

Ovakav rezultat nam se ne smije ponoviti

Zidane
28.07.2016.
u 14:40

Real Madrid je s 1:3 poražen od PSG-a, a Zinedine Zidane - koji je zadovoljan s određenim segmentima igre svojih igrača - tvrdi da je potrebno da se prebace u višu brzinu.

"Ovakav rezultat nam se više ne smije ponoviti. Nastavit ćemo u svakoj utakmici davati sve od sebe. Tek smo u pripremnoj fazi, moramo ubaciti u brzinu, zbog toga i postoji predsezona. Znamo da je sezona jako duga i da moramo imati dobar početak," rekao je Zinedine Zidane i nastavio:

"Slabiji smo kada je u pitanju agresivnost protiv jačih protivnika, posebno u prvom dijelu. Što se tiče pozitivnih strana tu su naša igra, jer smo držali loptu i imali smo prilika za pogodak."

"Vidjet ćemo kako ćemo zaigrati protiv Chelseaja. Već znamo da ćemo sljedeće sezone igrati s tri napadača i s tri veznjaka. Ali u predsezoni  moramo raditi na drugim stvarima, a mi smo se odlučili za dva napadača. Jese i Morata su igrali u prvom poluvremenu, a Mariano i Enzo u drugom. Zadovoljni smo njima," zaključio je Zidane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije