Premijer liga BiH

Ovaj Zrinjski odlikuje čelična disciplina i visoka koncentracija

BiH,28.11.2015.Mostar, Stadion Bijeli brijeg,  Prvenstvena nogometna utakmica    Zrinjski - Drina Photo:Stojan Lasic
30.11.2015.
u 06:30

Granitna obrana plemića imala je čistu mrežu na čak 13 od 17 utakmica. Primljeno je svega šest pogodaka, najmanje u ligi

Zrnjski je elegantno prošao prepreku u prošlom kolu. Ozbiljnost i pristup koju su prikazali plemići, i protiv momčadi kakva je Drina, bili bi vjerojatno i više nego dovoljni protiv bilo kojeg drugog kluba u Premijer ligi BiH. Struka Zrinjskog je uspjela svoje igrače održati na razini koncentracije kada je prava muka uopće trenirati ili igrati nogomet. Treba shvatiti igrače. Sezona za njih je bila duga. Davno su počele pripreme za Europu i prvenstvo. Za vrijeme zadnje prvenstvene stanke mnogi bi igrači sigurno više željeli da su ostali kod kuće na odmoru.

Ipak, Zrinjski ni nakon stanke još nije primio pogodak. Granitna obrana plemića imala je čistu mrežu na čak 13 od 17 utakmica. Primljeno je 6 pogodaka, najmanje u ligi. Zrinjski je neko vrijeme imao probleme s realizacijom, ali i taj je problem sve manji. Mostarci su sad na 27 postignutih pogodaka, što je više od 1,5 pogodaka po utakmici. Jedino što ove sezone nije na razini je posjećenost pod Bijelim brijegom. Konstantni su jedino Ultrasi, ali publike sa zapadne tribine je malo.

Nažalost, sve je osjetniji broj simpatizera koji samo pišu statuse podrške na društvenim mrežama ili šalju fotografije podrške sa šalovima Zrinjskog iz raznih zemalja, u koje su, nažalost, bili primorani otići zbog loše ekonomske situacije u Mostaru. Smisla bi imala i prijateljska utakmica na zimskim pripremama, recimo u Njemačkoj. Mnogi bi se iznenadili koliku bi podršku Zrinjski tamo imao...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije