Rusija

Otrovan suradnik smaknutog oporbenjaka Borisa Nemcova

nemcov
28.05.2015.
u 08:56

Kara-Murza, inače novinar, žestoko napada vladajuće te je član stranke kojoj je na čelu bio ubijeni Boris Nemcov. Trenutno je producent dokumentarca koji se bavi stanjem u Čečeniji i zločinima tamošnjeg vođe Ramazana Kadirova.

Bliski suradnik smaknutog ruskog opozicionara Borisa Nemcova završio je u bolnici nakon što je otrovan za sad nepoznatom tvari. Vladimir Kara-Murza (33) u bolnici je od utorka, kazao je prijatelj njegove obitelji za Telegraph. Stanje mu je kritično. Kara-Murza, inače novinar, žestoko napada vladajuće te je član stranke kojoj je na čelu bio ubijeni Boris Nemcov. Trenutno je producent dokumentarca koji se bavi stanjem u Čečeniji i zločinima tamošnjeg vođe Ramazana Kadirova. Podsjetimo, Boris Nemcov, vođa ruske opozicije, ubijen je 27. veljače u blizini Kremlja dok je šetao s djevojkom, ukrajinskom manekenkom Anom Druckajom (24). Zaur Dadajev, pripadnik čečenske policije, priznao je ubojstvo, no kasnije je kazao da su ga na to prisilili. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?