MOSTAR:

Otmičar saslušan pa pušten na slobodu

policija
27.10.2016.
u 17:06

Nakon saslušanja u Policijskoj upravi Mostar, Emir Omanović (1996) koji je u utorak večer oteo ženu inicijala D. L. (1972) iz Potoka kod Mostara, pušten je na slobodu.

Omanović se tereti za počinjeno kazneno djelo otmica i nanošenje ozljeda otetoj ženi. Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i počinitelju je predat Tužiteljstvu HNŽ-a na daljnje postupanje, prenosi Faktor.ba

Omanović je tijekom saslušanja priznao kako je oteo D. L. Iz Tužiteljstva HNŽ-a su kazali kako nije bilo uvjeta za podnošenje prijedloga za određivanje pritvora, zbog čega pritvor nije ni zatražen.

Omanović je D. L. nasilno ugurao u prtljažnik automobila VW Passat, te je odvezao u pravcu Rujišta, da bi je kasnije vratio u Potoke. Žrtva je smogla snage ispričati šta se dogodilo te kazala kako ju je davio jer je vrištala i tako onesvijestio i ubacio u prtljažnik. Prema njenom svjedočenju, ona je Omanovića molila da je ne ubije, nakon čega je on pristao vratiti je kući. Žrtva je prošla bez većih ozljeda, ali je preživjela šok i veliki strah.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije