Spektakularan 'ulov'

Otkrili da je oduzeto vozilo koristio Radovan Karadžić

21.01.2017.
u 08:00

Policija u Banjoj Luci zaplijenila je jeep mercedes G klase od lokalnog biznismena Milutina J. ne sluteći da to vozilo ima zanimljivu prošlost, piše Večernji list BiH.

Jeep je zaplijenjen zbog sumnji da je ukraden u nekoj od zemalja Europske unije, a Milutin J. ga je koristio ne sluteći da je kupio ranije ukradeno vozilo.

Blic javlja, pozivajući se na sigurnosne izvore, da je nakon zapljene ustanovljeno kako je vozilo tijekom skrivanja u Srbiji koristio ni manje ni više nego nekadašnji predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić pod svojim pseudonimom Dragan Dabić.

Bivši predsjednik Republike Srpske Karadžić proglašen je pred Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju u Haagu krivim za genocid u Srebrenici i druge ratne zločine u BiH i osuđen na kaznu od 40 godina zatvora.

Čitav slučaj zapljene vozila skriva se od očiju javnosti, a vozilo je nakon oduzimanja odvezeno u Centar javne sigurnosti Banja Luka kako bi se izvršile detaljne provjere kroz bazu Interpola.

Blic piše da sigurnosne agencije pokušavaju utvrditi na koji način je mercedes prvog predsjednika RS-a nakon njegova uhićenja završio u Banjoj Luci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije