OBJAVILA NA FACEBOOKU

Otišla u školu u tajicama, a onda je njena majka postala viralni hit. Evo zbog čega...

tajice
Thinkstock
31.08.2016.
u 11:05

Djevojčica je tog dana u školu otišla odjevena u tajice i tuniku, no u školi nisu imali razumijevanja za njen "outfit"

Kimberly Jones dobila je poruku od svoje 11- godišnje kćeri koja je bila u školi. To ju je razljutilo, ne zbog toga što joj kćer šalje poruke dok je na nastavi nego zbog sasvim drugog razloga. Radilo se o modi, točnije o "dress codu" koji je u školi u Lansingu, u Kansasu, propisan. 

Djevojčica je tog dana u školu otišla odjevena u tajice i tuniku, no u školi nisu imali razumijevanja za njen "outfit". Rekli su joj da joj je tunika prekratka te da se mora preodjenuti. I povrh toga, rekli su joj da ne smije nazvati mamu, piše Mashable. 

To je sve na svom Facebook profilu objavila majka djevojčice, no post je nakon nekog vremena uklonjen, prenosi Vecernji.hr. 

"Dok sam sjedila u uredu ravnatelja vidjela sam učiteljicu koja je imala toliko uske tajice na sebi da sam mogla vidjeti njeno donje rublje. Ali tajice koje je moja kćer odjenula i koja je imala dovoljno dugu majicu koja joj je prekrivala stražnjicu, su veliki problem? Zar smo u 1900- ima? Ne mogu vjerovati da s eovo zaista događa...", napisala je na svom Facebook profilu ljutita majka Kimberly čija je djevojčica Bella cijeli dan u školi morala nositi "dosadne" sportske hlače. Cijela priča postala je hit na društvenim mrežama, a i mediji su se raspisali o "ovom slučaju". 

"To je sramotno i Bella je molila da ju premjestimo u neku drugu školu". 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije