vraćao se sa zabave

Otet igrač Olympiakosa Alan Pulido, šest maskiranih muškaraca izvuklo ga iz automobila

Alan Pulido
29.05.2016.
u 21:49

Šest maskiranih muškaraca izvukli su Pulida na silu dok su njegovu djevojku ostavili na parkiralištu gdje se incident dogodio

Meksički nogometaš Alan Pulido otet je na sjevernoj granici meksičke države Tamaulipas, objavili su dužnosnici te zemlje.

Dvadesetpetogodišnji napadač otet je u nedjelju u blizini svoga doma u gradu Ciudad Victoria kada se vraćao sa zabave. Lokalni mediji objavili su da je bio s djevojkom kada je automobil opkolilo nekoliko kamiona.

Šest maskiranih muškaraca izvukli su Pulida na silu dok su njegovu djevojku ostavili na parkiralištu gdje se incident dogodio. 

Pulido igra za grčki tim Olympiakos od srpnja prošle godine i završio je sezonu sa šest golova u 15 utakmica. Imao je nekoliko nastupa za meksičku reprezentaciju. 

Tamaulipas je jedna od meksičkih država u kojoj se događa najviše nasilja, a vlasti su nedavno poslale veći broj vojnika kako bi se borile protiv kartela koji rade na to području. Desetine osoba je ubijeno u posljednjim tjednima u ovoj državi koja je glavni put za krijumčarenje droge u SAD. 

S druge strane, Meksiko ima najvišu stopu otmica, a prema podacima vlasti godišnje bude oteto 1.000 ljudi. Nevladine organizacije tvrde da je taj broj 10 puta veći, prenosi Klix.

Više informacija o ovom slučaju još nije poznato. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?